Šialený antikomunizmus v Poľsku naberá na obrátkach: Vo Varšave zničili pamätník padlým vojakom Červenej armády, ktorí padli pri oslobodzovaní mesta!

Poľské úrady dali zlikvidovať tento pamätník, ktorý bol prakticky posledným pamätníkom padlým vojakom Červenej armády vo Varšave, ktorý sa ešte nachádzal mimo cintorína padlých Sovietov. Ostatné boli odstránené už skôr. Pamätník stál na mieste, kde boli v roku 1944 pochovaní padlí vojaci Červenej armády, ktorí oslobodzovali Varšavu. Pripomeňme, že pri oslobodzovaní Poľska padlo až 600-tisíc vojakov Červenej armády. Nacisti postupne vyvražďovali poľský národ a keby nebolo ZSSR, tak nacisti by poľský národ totálne vyhladili.

Tak ako na Ukrajine, tak aj v dnešnom Poľsku prebieha masové ničenie všetkých pamätníkov, ktoré sú spojené so socializmom a ničeniu sa nevyhlo aj množstvo pamätníkov vojakov Červenej armády, ktorí porazili nacizmus.

V Poľsku sú vo veľkom súdení a prenasledovaní dnešní členovia Komunistickej strany Poľska a samotná strana čelí obrovskému diskriminačnému tlaku a prakticky funguje v poloilegalite.

Vzdor-strana práce tvrdo odsudzuje zničenie tohto pamätníka. Ničenie pamätníkov Červenej armády je výrazom barbarstva, ktorý môžeme zrovnávať s akciami Talibanu, či Islamského štátu, ktorí systematicky ničili všetky pamiatky, ktoré nevyhovovali ich ideológii, presne tak, ako sa to dnes deje v Poľsku a na Ukrajine… Historická pravda nemôže byť zničená kladivom!

Vzdor-strana práce