Dzurindova vláda sprivatizovala štátnu budovu za smiešnu sumu, dnes za ňu štát zaplatí možno až 21 miliónov EUR !!!

Dzurindova vláda sprivatizovala štátnu budovu a pozemky niekdajšieho Výskumného ústavu zváračského za vtedajších 20 miliónov korún, čo je dnes v prepočte 663 878 Eur a teraz túto kedysi štátnu budovu ide súkromník prenajať nášmu štátu za 1,42 milióna Eur za rok a potom ju štát chce kúpiť a podržte sa, odhadovaná cena po rekonštrukcii je niekde okolo 21 miliónov EUR!!! Takže Dzurindova vláda predala túto budovu ( hodilo by sa výraz darovala ) za 663 878 Eur a dnes túto svoju sprivatizovanú niekdajšiu budovu ide štát kúpiť za možno až 21 miliónov EUR !!!

Slovenská privatizácia štátneho majetku bola zločinom, z ktorého tiekli miliardy Eur do vrecák zahraničným privatizérom a ich domácim prisluhovačom, miesto toho, aby naplňovali domáci rozpočet. Keď sa pozrieme do Nemecka, či Francúzska tak zistíme, že strategické podniky ako ropné spoločnosti, elektrárne, teplárenstvo, plynárne sú v rukách týchto štátov a zisky putujú do štátnej pokladnice.

Slovensko privatizáciami, ktoré začali po páde socializmu, pokračovali za Dzurindu a pokračujú ďalej, stratili okrem obrovskej „kôpky“ peňazí aj to najdôležitejšie..suverenitu, nakoľko sme prišli o naše hospodárstvo a stali sme sa protektorátnym štátom medzinárodnej a domácej oligarchie, ktorá má svojich verných zástupcov a obhajovateľov v každej jednej parlamentnej strane a každej strane, ktorá udržiava kapitalizmus.

Uvedomme si fakt, že každá vplyvná parlamentná strana na Slovensku je financovaná oligarchiou, ktorá ovláda Slovensko, ide o 5-6 finančných skupín, ktorým je prakticky jedno, kto vyhrá voľby, lebo oni investovali do všetkých, takže zarobia tak, či tak. Vo voľbách si volíme jednu, druhú, alebo tretiu finančnú oligarchiu, ktorá nás bude najbližšie 4 roky ovládať. Voľby sú tragikomická fraška, lebo v kapitalizme majú v rukách moc len tí, čo majú kapitál a peniaze.

Vzdor-strana práce

Viac sa o tejto kauze dočítate aj TU: Zbabraná privatizácia sa vrátila ako bumerang