Izrael hovorí o terorizme, pritom ich štátom riadený terorizmus zabil za posledné roky tisíce palestínskych žien, detí, starcov a civilistov

Je naozaj vtipné, keď Izrael hovorí o zmarení útoku na ich vojenskú loď, ako o zmarenom teroristickom útoku ( napadnutý mal byť vojenský cieľ, nie civilný cieľ, tak to nenazývajte teroristickým útokom, nakoľko išlo o obranný útok na legitímny vojenský cieľ izraelských okupantov po zavraždení 17tich palestínskych civilistov pred pár dňami )

Izrael okupuje desiatky rokov palestínske územia, za posledné roky zabil beztrestne tisíce Palestínčanov, z toho väčšinu detí, žien, starcov a civilistov, pred pár dňami doslova popravili izraelskí ostreľovači a armáda 17 neozbrojených palestínskych demonštrantov a vyše 1 200 ich zranili a Izrael má ešte toľkú drzosť, aby vyhlásil plánovaný útok na ich vojenskú loď, ktorá je súčasťou vojenskej blokády palestínskej Gazy za zmarený teroristický útok. To si akože myslia, že my sme všetci padli na hlavu, tým, že izraelská armáda desiatky rokov beztrestne zabíja tisíce Palestínčanov, kradne im ich zem a pôdu, je legitímny obranný akt, keď Palestínčania zaútočia na nejakú zložku ich armády, čiže plánovaný útok na ich vojenskú loď nebol žiaden plánovaný teroristický útok, ale išlo o legitímnu obrannú akciu Palestínčanov, voči vojenskému cielu, nie civilistom!

Teroristické útoky nám predviedli izraelskí vojaci pred niekoľkými dňami, keď pozabíjali 17 civilistov! Teroristické útoky a doslova genocídu na civilistoch nám ukázal Izrael pred pár rokmi, keď vyzabíjal v pásme Gazy vyše 2 000 ľudí, z toho väčšina boli ženy, deti a starci! To, čo si dovoľuje Izrael už desiatky rokov, to sú vojnové zločiny, zločiny proti ľudskosti, no celý svet sa len prizerá, lebo ochrannú ruku nad Izraelom majú samotné USA.

Dokedy sa budeme prizerať na utrpenie Palestínčanov a beztrestnosť Izraela v jeho zločineckej politike?

Solidarita s Palestínčanmi. Palestínčania majú legitímne právo sa brániť okupantovi!

Vzdor-strana práce

Viac aj tu: https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/464721-zmarili-sme-teroristicky-utok-na-vojnovu-lod-veri-izraelska-tajna-sluzba/