Niektoré zo zločinov a intríg Winstona Churchilla a V. Británie: Videá vo vnútri

Niektoré zo zločinov a intríg Winstona Churchilla: Viac ako 4 milióny ľudí umrelo počas hladomoru v Bengálsku, ktorý spôsobili Churchillové nariadenia.

Na rozkaz Churchilla britské milície známe pod názvom Black and Tans terorizovali a zabíjali Írov na okupovaných írskych územiach.

Churchill financoval Ibn Sauda ( zakladateľ Saudskej Arábie ), ktorý tak presadil v regióne wahabizmus, fundamentalistické ortodoxné islamské sektárske učenie, ktoré vyznáva násilné šírenie islamu, a ktoré stojí za dnešným šírením islamského terorizmu a radikalizovaním moslimskej komunity.

Churchill nariadil britskej armáde strieľať do protifašistických demonštrantov v Grécku a britská armáda zohrala ohavnú rolu v občianskej vojne v Grécku, kde stála na strane gréckych fašistických síl proti antifašistickým, ľavicovým a komunistickým partizánom, ktorí bojovali počas vojny proti nacistom a domácim kolaborantom. Tisíce antifašistov bolo pozabíjaných britskými vojskami a dopomohli tak k nastoleniu vojenskej protofašistickej diktatúry v Grécku.

V roku 1953 Churchill viedol prevrat v Iráne, ktorý zmietol vtedajší demokratický režim.

Až 1,5 milióna ľudí bolo zadržaných a odvedených do zberných táborov v Keni na jeho rozkaz. Desaťtisíce ľudí tieto tábory neprežilo.

Churchill dal zvrhnúť demokraticky zvoleného lídra Cheddi Jagana v Britskej Guayane.

Bol horlivým stúpencom tzv. Balfourovej deklarácie, ktorá znamenala nástup sionizmu v Palestíne a postupného eliminovania Palestinčánov a ich území v Palestíne, zo strany sionistických Židov.

Prispel tiež k tomu, aby černošskí obyvatelia v Južnej Afrike nemali hlasovacie práva a dopomohol tak vzniku aparteidného režimu bielych v tejto krajine.

https://www.youtube.com/watch?v=294lq_JpvpQ

V roku 1920 Veľká Británia okupovala Irak a toto územie využila na testovanie svojich zbraní a vojenských techník. Briti terorizovali obyvateľstvo a svojich odporcov. Uplatňovali techniku rozdrviť opozíciu a terorom na obyvateľstve si vynútiť svoju moc. Táto taktika, ako šablóna, bola neskôr použitá nacistami na rozbitie opozície a rozpútanie genocídy voči Židom.

V lete 1920, vyše stotisícová armáda Arabov a kurdských domorodcov povstala proti britskej okupácii. Briti poslali svoje letectvo, aby rozdrvilo povstanie. Letectvo zvrhlo 97 ton bômb a vypálilo viac ako 183 861 nábojov. Dediny boli zničené a Briti zabili cez 9 000 ľudí, medzi ktorými boli civilisti, ženy, deti, starci… Churchill nariadil použiť aj chemické zbrane, proti spurným Arabom, čím si Briti testovali ďalšiu zo svojich smrtonosných techník. Povstanie v Iraku bolo tak efektívne rozdrvené, zatiaľ čo kurdské a arabské obyvateľstvo bolo kolektívne potrestané.

Preložil Georgík- Vzdor- strana práce